keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Jotain sekavaa

No niin, ensi viikolla varmaankin saatte komenttia tänne siitä naamadildosta, ja hankinnaksi sitten valikoitui se Neidin suosikki, eli leukamalli. Eli sellainen missä suuni jää vapaaksi ja voin häntä nuolla samalla kun hän panee sitä kasvojeni edessä.
Tosin olen miettinyt sitä että kun se on leuassa, niin hänen pitää olla niinpäin että hän ei näe kassieni tuskaa, tai pääse niitä siinä samalla kurittamaan, olettaen siis että pitäisi hänen klitorista samalla nuolla. Mutta toki jos hän tahtoo palleja samalla rääkätä, niin kieleni kyllä pitäisi yltää hänen ihanaan pyllyyn, jonka nuolennasta hän myös nautii. Ehkä siis siinä kääntelemällä hän saa joko täysin omaa nautintoa tai minun kärsimystä ja hieman erilaista nautintoa, ja minun nöyryytystä sillä että en saa edes klitorista nuolla vaan pelkkää pyllyä ja samalla piiskaa palleille.

Ihmettelen kuitenkin yhtä asiaa, tänne saa oikeasti aivan vapaasti ja nimettömästi kommentoida, silti kovin harva mitään sanoo. Ja nyt olisi vielä mahdollisuus vaikuttaa blogin sisältöönkin, ja sen kuviin. Neiti on lupautunut toteuttamaan joitakin toivomuksia, kunhan niitä ensin tulisi. Ja pelkästään tänään täällä kuitenkin yli 150 käyntiä, joten luulisi että jollain olisi jotain toivottavaa. Tuskin tämä kuitenkaan niin hyvä blogi on ettei voisi jotain toivetta olla :)

Kävijöitä tosiaan ollut enemmän, kiitos siitä, ja tosiaan johtunee osittain myös siitä että ollaan nyt saatu oikeasti enemmän kerrottavaa aiheeseen liittyen. Ja nyt olemme sopineet että satsaamme tähän enemmän ja tosissamme, siis tähän naisen valtaan, ja orgasmikontrolliin. Yritimme eilen keskustella asiasta ilman kiihkoa ja kiimaa, siis asiallisesti siitä mitä tahdomme, ja tulimme siihen tulokseen, että molemmat tahtovat tästä osan meidän elämää. Kunnolla siis 24/7 toimivaa naisen seksuaalista valtaa, minulle ei siis ole enään tiedossa valtaa päättää seksiin liittyvistä asioista, sovimme myös että koska seksi kuuluu parisuhteen arkeen ja elämään, katsomme miten tämä sitten luontevasti siirtyy "arkeen" jos siis siirtyy, vai pysyykö se vain tiukasti seksissä?

Mielestäni keskustelumme oli hyvä, ja asiallinen ja pysyttiin asiassa, eikä alettu kiihkoilemaan asialla. Pysytiin asiassa ja vakavasti mietimme mitä tämä molemmilta vaatii. Kiitos siitä vielä Neidille!!!
Tällaisen keskustelun on jokaisen käytävä jos tällaista tahtoo, tai muutenkin pitäisi käydä, niin suhteesta kuin seksielämästä. Jokaisen mieli muuttuu ajan kanssa, ja on aina hyvä päivittää halunsa ja mielensä, niin omassa päässä, kuin myös sen toisen ihmisen kanssa. Mitä halutaan ja mihin ollaan menossa, onko tässä järkeä ja miten halutaan jatkaa. Nämä jää helposti taka-alalle ja jäädään vaan junnaamaan paikoilleen ja sitten ihmetellään miksi asiat huonosti. Onneksi me ainakin toistaiseksi olemme osanneet aina puhua ääneen asioista ja kertoa toiselle mitä todella haluaa, toivon ja uskon kyllä että tulevaisuudessakin osaamme.

3 kommenttia:

  1. Innolla odotan kokemuksia :)

    VastaaPoista
  2. Lukaisin koko blogin ja jään kyllä mielenkiinnolla seuraamaan jatkoa... ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kommenteista, jonkinasteinen raportti on nyt kirjoitettu. Ja hienoa kuulla että blogi kiinnostaa. Pyrin tätä kyllä päivittämään mahdollisimman useasti, aina kun aika riittää.

    VastaaPoista