tiistai 23. heinäkuuta 2013

Uusia ulottuvuuksia

Eilinen skypettely Neidin kanssa johti sitten aika mielenkiintoiseen tilanteeseen. Kuten ehkä olette huomanneet olen matkalla, joten skypessä ollaan höpötelty. Ja minä olen pysynyt kiltisti silti Neidin käskyn alla. No minua on jostain syystä alkanut kiinnostaa että Neiti rajoittaisi minulta myös hänen näkemistään alasti, siis rintoja ei saisi nähdä eikä pillua, ainakaan ilman jotain "maksua".
Hän ei ole siihen vielä kauheasti lämmennyt, ja ymmärrän koska nautimme molemmat kun pyörittelen hänen nännejään ja tykkäämme nukkua alasti, joten käytännön tasolla asian järjestäminen saattaisi olla hieman hankalaa. Ja hankalaa tästä ei mitenkään tahdota. Jotta tällainen kiusaaminen toimisi, tulisi kuitenkin niitä pitää piilossa todella pitkään, viikkoja siis, jotta se toimisi, eli olisi ikävää nukkua viikkoja laput silmillä ja varoa näkemästä häntä, varsinkin kun tykätään käydä yhdessä myös suihkussa ja talossa lapsia niin ehkä olisi hieman outoa mennä laput silmillä toisen ohjaamana suihkuun :)

No kuitenkin taas eilen juteltiin aiheesta ja hän jotenkin alkaa ehkä kuitenkin ajatella että se voisi olla kivaa, ja nythän olen ollut niitä näkemättä jo parit viikot. Joten ehkä sitten kun nähdään se maksaa jotain ajattelimme, kuitenkin ehdotin hänelle että voisin ehkä jotain "maksaa" jos saisin hänestä kuvan seksikäs asu päällä, ja sitten ihan vain rinnoista. Hän oli pitkään hiljaa, ja hetken päästä tuli viestiä että kuvat saattaisi olla valmiiina mua varten jos tahdon vain maksaa niistä pyydetyn hinnan.
Olin ihmeissäni ja kun hän kysyi kuinka paljon pidän runkkaamisesta, oli pakko nolon kertoa että tosi paljon. No kuulemma kuva maksoi viikon, ja vain se missä ei rinnat näy, siis viikko runkkaamatta, pitkän harkinnan jälkeen suostuin. Ja tokihan se toinen kuva maksoi myös viikon, siis kaksi viikkoa täysin koskematta omaan munaan, joka ei ole edes lukossa. Ja tiesin että kun näen hänet kuvassa olisi himo runkata todella suuri.
Jostain kieroutuneesta syystä suostuin ja kiihkossa odotin kuvia, kun sain ne kaduin todella paljon, ja samalla en katunut yhtään, halu runkata oli valtava, mutta en saanut silmiä irti kuvista, kaunis ihana ja seksikäs nainen ja ne rinnat ah niin ihanat.

Myöhemmin yritin vielä kysellä mitä kuva hänen pyhimmästään maksaisi, mutta sitä ei kuulemma kannattanut edes tiedustella :) Saa nähdä koska on seuraava kerta kun sen edes näen, jos hän kuitenkin vaikka tästä piilottelusta innostuu ;)

No nyt siis taitaa olla varmaa että minulla tulee varmasti siis uusi ennätys, ainakin 24 päivää. Nyt menossa 13, jos en nyt laskuissa seonnut. Ja mikään ei siis takaa että saan silloinkaan, on kuulemma sitä turha arvuutella. Myös runkkaamisen anelusta tulee kuulemma ankara rangaistus, joten pitänee muistaa olla siitä puhumatta. Kuvia turvonneista palleistani tietenkin lähettelen hänelle päivittäin ja juuri sain kuulla kuinka voisivat olla paljon tupeammat, ja se varmaankin onnistuu.
Tosin kaikessa tässä on hienointa ja samalla kauheinta se etten tiedä mikä pitää paikkaansa, hänellähän on täysi valta ja oikeus muuttaa mieltään ja omia päätöksiään miten tahtoo. Ja minä nautin tästä kaikesta, on se jotenkin outoa?!?

Niin ja kiitoksia kaikille 10 000 käyntiä pamahti tänään rikki!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti