tiistai 30. heinäkuuta 2013

Leikin ja oikean elämän ero

Tullut tässä mieleen että nyt kun tästä yritetään meille elämäntapaa tehdä, niin miten on luonnollisinta toimia? Meillä kuitenkin lapsia ja ollaan muutenkin ihan ns. normiporukkaa, ei siis kuljeta nahkaan vuorattuna ja kaulapannassa, vaan meitä ei taitaisi erottaa massasta sen ihmeemmin.
Niin miten muut mahtavat toimia, onko tämä vain makuuhuoneleikki vaiko mitä? Meillä se ehkä on enemmän makuuhuoneeseen ja seksiin keskittyvää, ainakin toistaiseksi, mutta molemmilla halua viedä sitä hieman pidemmälle. Jotkut puhuvat sessioista, eli tyyliin joku iltapäivä, tai vaikka viikonloppu leikitään hieman intensiivisemmin ja toinen silloin määrää kaikesta.

Ollaan ajateltu tosiaan jotain sellaisia viikonloppuja, mutta miten muuten siten arkena kammarin puolella? On Neidin vain otettava kovempi asenne siellä jotta tiedän että on aina hänen komento? Ennen ainakin minulla ollut siinä hieman ongelmaa, etten oikein ehkä ole tiennyt miten olla. Eli saanko ilman lupaa häntä hyväillä, tai saanko tunkea pippelini hänen sisäänsä? Yritimme jossain vaiheessa sopia jotain sääntöjä, mutta ne tuntuivat ehkä jotenkin teennäisiltä silloin, olisko kuitenkin ehkä säännöt hyvät kun ollaan jotain kuitenkin jo opittu tästä, ja molemmat haluavatkin tästä oikeasti elämäntavan.

Mutta siis sellaisen mikä pysyy meidän kahden välisenä, ei haluta sen näyvän ulospäin. Tai ehkä se jossain vaiheessa muuttuu sellaiseksi että kaikki huomaa, kun minä tottelen Neitiä niin kuuliasesti :)

Miten ihmiset sopivat että jokin sessio alkaa, ilman että se on liian "näyteltyä" Tai sitten arkiseksi, touhutaan kuten aina ja hän määrää saanko tulla vaiko en? Luultavasti ehkä tuo viimeinen ainakin meiltä onnistuu, olenhan jo toista vuotta häneltä melkein aina pyytänyt luvan tulla!!
Tuolla näyttelemisellä siis tarkoitan sellaista sessiota mikä on etukäteen "kirjoitettu" en sellaista halua, tietenkin toivon että jollain tavalla minun toiveet huomioidaan ja niitäkin ehkä löytyisi niistä. Mutta liian valmiiksi ei saa suunnitella, siitä tuskin kukaan nauttii kun tietää seuraavat liikkeet, aina pitää löytyä yllätyksiä.

Hieman sekavaa tekstiä pahoittelen ja lopetankin tähän nyt, kun ei oikein ajatukset jäsennyt tähän ruudulle siten kuten tahtoisi. Mutta kommentteja ja ideoita otetaan kiitollisena vastaan.

Niin ja olen miettinyt sellaista ideaa, että jos tänne blogiin ihmiset laittaisivat ideoitaan mitä alamaiselle tehdään / Neidille teetetään alamaisella. Niin ehkä jopa voisi niistä sitten kirjoitella ja laittaa jopa kuvia. Mutta ne ideat tietenkin vaatisivat Neidin hyväksynnän.

Niin ja tänään 3 viikkoa täynnä, voin kertoa että olen tosi täynnä ja paine alkaa tuntua hillitömältä, kiihottavalta ja tuskaiselta. Vielä viikko jäljellä ainakin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti