torstai 11. heinäkuuta 2013

Naamadildo

Nyt kaivataan apua ja kommentteja. Ollaan mietitty suukapuladildon tai naamadildon hankintaa ja pari vaihtoehtoa on noussut esiin. Olisi hienoa jos joku lukijoista voisi antaa käyttökokemuksia moisista laitteista tai ihan vain kertoa mielipiteensä. Tässä vaihtoehdot:

http://www.uberkinky.co.uk/chin-dildo-80655.html

http://www.uberkinky.co.uk/strap-on-solid-gag-and-dildo-80995.html

Kuvia en saanut linkitettyä, mutta kuitenkin tuossa linkit. Toinen siis suukapula ja siinä dildo, toinen tuollainen leukahihnajuttu. Molemmat varmaan kivoja, toisessa jää kieli käyttöön ja toinen tukkii kivasti suun, molemmissa siis hyviä puolia. Haaveena olisi käyttää sitä siis niin että Neiti saa ratsastaa sidotun alamaisen kasvoilla itselleen nautintoa, samalla ehkä alamaistaan kurittaen :)

Eli auttakaa hyvät ihmiset ja kertokaa mielipiteenne, ja katsotaan sitten mikä hankitaan, ja tottakai käyttökokemuksia saa sitten lukea myös täältä. Ja tottakai muitakin välineitä saa ehdottaa :)


3 kommenttia:

  1. Jos itseni pitäisi jompaakumpaa ehdottaa, niin varmaan tuo leukamalli. Itsellä ei valitettavasti ole kokemuksia moisista, mutta ensimmäisen etuna tosiaan on, että se jättää kielen ja suun vapaaksi... no, muihin tehtäviin Neidin ratsastaessa naamallasi. ;-)

    Muun muassa tämä tarkoittaisi sitä, että verbaalinen kommunikaatio on mahdollista molempiin suuntiin ratsastuksen aikana, myös ja nimenonomaan alistuva sellainen...

    VastaaPoista
  2. Leukamalli ehdottomasti näistä kahdesta! Sun kieli mun pillussa, kun ratsastan sun kasvoilla on lähes parasta, mitä tiedän ;)

    -Neiti

    VastaaPoista
  3. Arvioni osui oikeaan siis. :-) Tuon itsekin ehdottomasti valitsisin, jos Neidin kaltainen omistaja elämässäni olisi...

    -SB

    VastaaPoista