perjantai 26. heinäkuuta 2013

Terveyttä

Ollaan Neidin kanssa mietitty hieman tän leikin terveysvaikutuksia, eli jotkut tutkimukset ilmeisesti osoittavat että olisi eturauhasen terveyden kannalta hyvä laueta jopa 3-4 kertaa viikossa. Nyt minulla menossa 17 päivä ilman helpotusta, ja vielä viime viikolla sain runkata ilman laukeamista, nyt sitten en tosiaan saa enää edes runkata, joten edes kiimatippoja ei valu samaan tahtiin. 

No kuitenkin tuosta laukeamisesta että onko sillä oikeasti väliä? Tähän kaipaisimme yleisön apuja / tietoja tai kokemuksia, onko pitkällä laukeamisvälillä todettu olevan seurauksia, siis eturauhasen toimintaan. Ja nyt siis puhutaan todella pitkistä väleistä ja pitkään jatkuneesta touhusta. Sen nyt tietää että jos silloin tällöin on pari viikkoa tulematta niin se tuskin mitään haittaa, mutta nyt on Neidin kanssa kyllä ajatuksissa ja keskusteluissa tultu siihen tulokseen että minulta harvenee orgasmit jatkuvasti, ja siis puhuttaisiin käsittääkseni ihan kuukausi tolkulla ilman olemisesta.

Tän hetken runkkauskielto on voimassa 5.8 asti, joten ainakin siihen asti menen taatusti ilman. Ja tosiaan Neiti ei kuulemma laske päiviä vaan menee fiilispohjalla, minun tehtävä on sitten laskea ne päivät, ja ilmeisesti tässä ollaan siihen menossa et voi laskea tulevaisuudessa viikkoja tai jopa siis kuukausia. En tiedä miten se oikeasti sitten tulee toimimaan ja mitä se tekee omalle päälle, ajatuksena se kiihottaa niin pirusti, ja samalla pelottaa. Siis sellaisia sopivan sekavan kiihottavia tunteita, siitähän tässä oikeastaan on kyse koko touhussa kun antaa itsensä toiselle käyttöön.

Mutta tosiaan hieman se mietityttää se eturauhasen terveys, auttaako siis jos Neiti lypsää minut, vai pitääkö oikeasti saada orgasmi, entäs turmeltu sellainen? Kun tietääkseni eturauhanen on myös oleellinen itse orgasmissa ei vain siemensyöksyssä, joten tarvitaanko orgasmeja jotta se pysyy kunnossa? Vai riittääkö lypsy tai sitten turmeltu orgasmi, vai voiko huoletta Neiti pitää minua jatkuvasti ilman orgasmia vailla huolta terveydestä?

Sitten toinen asia, turpoaako ne kassit oikeasti, vai miksi tunnen ne joka askeleella? Vai johtuuko se vain siitä että ajattelee sitä ja ne tiedostaa paremmin, väittäisin kyllä että ehkä hieman turpoavat.
Tuosta pitkästä ilman olemisesta huomannut nyt kun joutunut olemaan runkkaamatta ja koskematta siihen kohta viikon, niin sitä tarvitsee kyllä kiusaamista jotta kestää ilman olemisen paremmin. 

Kun sitten saadaan taas olla yhdessä niin uskon että voin paremmin olla tulematta kunhan Neiti vain muistaa minua rajusti kiusata ja viedä rajalle monesti, mutta jättää kuitenkin ilman. Jotain huomiota ja seksiin liittyvää sitä tarvitsee kuitenkin, ei koskaan voi olettaa että jättää toisen täysin ilman ja että homma toimisi. Sen vyön kanssa ehkä oli hieman sitä ongelmaa, sai huomiota kyllä, ja pyllypanoja, mutta kun se pikkuinen pippeli tarvitsee kanssa  huomiota. Ja nyt kun se vyö ei ole enää tiellä tämä onnistuu varmaan paljon paljon paremmin. 

Ainakin uskon että Neiti nyt oikeasti jaksaa olla ilman minun orgasmia viikkoja, jopa kuukausia. Aikaisemmin ehkä ongelmana tosiaan oli se että se vyö oli aina tiellä ja hän ei voinut sitä ottaa suuhun yms. mistä hän mielettömästi nauttii. Nythän hän voi panettaa itseään minulla ja ottaa suuhun niin paljon kun haluaa, kunhan jättää vaan sen minun orgasmin pois, ja se suihinotto on muuten aivan taivaallista, ehkä sitä myös itse kaipasin silloin vyön aikoihin.


Nyt sitten odotellaan josko joku uskaltaisi/viitsisi kertoa omista kokemuksistaan, terveysvaikutuksista, pallien turpoamisesta tai ihan vaan muuten liittyen aiheeseen. 

3 kommenttia:

  1. Ihan aiheellisia kysymyksiä.

    Olen itse muutaman kerran ollut tulematta viikon, joskus pidempäänkin, ja joka kerta ensimmäinen siemensyöksy on ollut lähinnä nestettä ja… no, ”paakkuuntunutta” tavaraa, ja vasta toisella tai kolmannella lasti on palautunut terveen näköiseksi.

    Eli kyllä, niin ikävää kuin se alistamismielessä onkin, miehen pallit on ”suunniteltu” siihen, että ne tyhjennetään säännöllisin väliajoin. Se että orja myös nauttii tästä, on valitettavaa, mutta kuten edellä itse viittasit, tuon kiertämiseen on keinonsa.

    Eli tarkoitan tosiaan orgasmien ”turmelemista” tavalla tai toisella. Tästä on olemassa vaikka kuinka paljon materiaalia netissä, mutta yleisin ja tehokkain tekniikka vaikuttaisi olevan ”kesken jättäminen”, tähän tyyliin:

    http://www.xvideos.com/video256190/cfnm_post_orgasm_torture_handjob

    Toinen yleinen tekniikka on orjan runkkaamisen jatkaminen senkin jälkeen kun tämä on tullut, jolloin penis on herkimmillään, ja mahdollisesti orjan laittaminen tulemaan uudestaan. Tällöin orjan kädet on kyllä hyvä olla sidottuna….

    Myös orjan tulemaan laittamista mahdollisimman monia kertoja tietyn aikamäärän sisällä kannattanee kokeilla. Viidennen kerran jälkeen vaikkapa parin tunnin sisällä pallien luulisi olevan tarpeeksi tyhjät, ja orjan anovan lupaa lopettaa tuleminen. Tulemisten välillä orja voisi luonnollisesti nuolla Neitiä, jotta odotteluaika ei kävisi tälle liian pitkäksi. :-D

    Tuossakin kannattaa tosiaan mennä ”fiilispohjalla”, eli antaa täysin Neidin päättää mitä milläkin kertaa tekee, antaako orjan tulla sittenkään, päästääkö irti viime hetkellä, jatkaako aran peniksen kiusaamista ja laittaa orjansa tulemaan uudestaan ja uudestaan, ja jos, niin kuinka monta kertaa?

    Pääasia kuitenkin on, että orjan tulisi nauttia orgasmeistaan mahdollisimman vähän, niiden olisi oltava tälle mahdollisimman turhauttavia ja jotain joka tekisi orgasmien välisestä, odotteluajasta entistäkin kiduttavamman. Oleellista on vain saada sperma pois orjan palleista aiheuttamasta ongelmia.

    On hyvä että pidät kuitenkin kiinni tuosta elokuun päivämäärästä, sillä tulemiskiellolta veisi kaiken mielen jos päivämääriä noin vain muutettaisiin. Tulen seuraamaan tätä blogia mielenkiinnolla pysyäkseni perässä miten tilanteesi kehittyy. :-)

    Kaikki edellä sanottu luonnollisesti pätee vain siinä tapauksessa että Neitiä _kiinnostaa_ orjansa hyvinvointi. Omalla tavallaanhan suostumalla kuukausien pituisiin runkkaustaukoihin orja antaa omistajalleen koko kehonsa, vallan tehdä sen kanssa mitä haluaa, eikä sen terveydestä huolehtiminen välttämättä kuulu mukaan tähän.

    SB

    VastaaPoista
  2. Kiitos vastauksesta SB! En ole tullutkaan ajatelleeksi, että voisin laittaa alamaiseni tulemaan useita kertoja peräkkäin! Todella loistava idea, joka varmasti otetaan käyttöön! Ja haluan kyllä pitää hänen terveydestään huolta. Se on mielestäni minun velvollisuus, koska hän on tosiaan antanut kehonsa minun käyttööni! Ja tämä lahja on pidettävä kunnossa <3
    Mukavaa, kun seuraat blogia ja otat osaa keskusteluun!

    -Neiti

    VastaaPoista
  3. Onhan olemassa eturauhasen lääketieteellinen hieronta, jolla saadaan aikaiseksi siemensyöksy ilman että penikseen edes kosketaan. Tällöin lypsettävä ei saa orgasmin tunnetta vaan omanlaisensa olotila, mikä ei nyt oikein voi laskea edes nautinnon tunteeksi. ko.toimenpidettä käytetään esim selkäydinvammasta halvautuneiden potilaiden kanssa, joilta voidaan tällä menetelmällä saada siemnnestettä tutkimuksia tai partnerin hedelmöittämistä varten.

    VastaaPoista