tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hyvä teksti lukon käyttämistä vastaan

Löysin tällaisen, mielestäni aika hyvä pointti, ja ehkä Neitikin ajattelee vähän tuohon malliin?


"I like knowing he's on the honor system, and that he would never even consider breaking my trust by masturbating without my permission. There's something very special about that. I love it that he trusts me to manage and control his orgasms without question. Yes, he comes without permission occasionally (like the other day). But.. really those times are rare, and a chastity device wouldn't eliminate them anyway. The only time it ever happens is when I'm teasing him and not paying attention, or when we're having sex and 'forgets' to warn me. 

I like being able to play with his cock anytime I want to, without having to unlock him first. To me, it seems like it would be another block to being spontaneous.. and with 4 kids at home, we have enough reasons not to be spontaneous"


Koko teksti luettavissa täällä


En tiedä mitä mieltä olette, että toimiiko tällainen oikeasti, meillä ainakin toistaiseksi.


2 kommenttia:

  1. Melkein kuin omia ajatuksia lukisi ;) Varsinkin toi leikkimiskohta on juuri noin! Ja mullahan on enemmän valtaa, kun oot runkkaamatta ilman lukkoa kuin että se olis sulle mahdottomuus..

    Ja annoin sulle tehtäväksi runkata tänään.. ilman laukeamista! Haluan, että sun pallit on kireinä ;) Se tieto, että tunnet ne joka askeleella saa mut valumaan ;)

    -Neiti

    VastaaPoista
  2. Kiitos runkkausluvasta, ja tosiaan en ole ajatellut sitä noin, että sinullahan on nyt enemmän valtaa kuin ennen. On ihana olla valtasi alla, kiitos siitä ja julmuudestasi

    VastaaPoista