torstai 4. heinäkuuta 2013

Neidin sidonta

Alaston nainen, käsiraudat odottavat sängynpäädyn kiinnitetyn narun päässä. Talutan naisen sängyn ääreen, koska hänellä on silkkinen silmäside. Sokkona nainen menee selälleen, asetun hänen päälle hajareisin ja napsautan raudat kiinni, otan nännistä kiinni ja väännän siitä, kuiskaan korvaan "kontallesi".

Nainen kääntyy kontalleen, otan pätkän köyttä ja pujotan sen hänen niskan takaa, kaksi yhtä pitkää köydenpäätä. Aloitan kierittää sitä rintojen ympärille tiukkaan, ensin toinen sitten toinen. Hän kääntyy selälleen käskystäni ja kaksi hienoa rintaa osoittavat nyt sidottuna kohti kattoa. Vedän köyden päät nyt haarojen välistä, ihan häpyhuulten vierestä, koukistan naisen jalat, ja alan sitoa nilkkoja kiinni reisiin samalla niitä hieman kohottaen jotta saan rinnoilta lähteville naruille hieman vetoa. Kun narut on varmistettu solmuilla ihailen pakettiani. Pallon muotoiset punertuvat rinnat ovat kaunis näky, köysi puristaa hienosti huulten vierestä tuoden kostuvan pillun kauniisti esille.

Otan piiskan käteeni ja annan sen ensin hivellä hellästi pitkin naisen kaunista vartaloa, varoittamatta annan välillä iskuja rinnoille, nyt jo todella punaiset rinnat taitavat olla todella herkät, varmistan asian antamalla suoraan nänneille muutaman kovan luunapin, sitten on klitoriksen vuoro ja vaikutus taitaa olla oikea. Ihana pillu kostuu lisää ja turpoaa kutsuvasti esille. Otan pienen dildon jonka laitan sisään värisemään, samalla nuolen häntä, käsilläni hieron ja annan rinnoille luunappeja, ei mene pitkää kun voihkimisesta päätellen homma alkaa toimimaan, ensimmäinen orgasmi. Otan dildon pois, ja laitan tilalle käyrän dildon jonka värisevä pää osuu sopivasti klitorikselle, nousen naisen kasvojen eteen ja työnnyn suuhun, panen naisen suuta hetken ja nautin tilanteesta. Vetäyden suusta samalla nänniä kovaa vääntäen, nainen yrittää kääntyä otteesta irti, mutta köydet ja käsiraudat estävät turhat liikkeet.

Otan ison dildon ja alan hitaasti sillä panemaan naista, samalla hieron toisen käden peukalolla klitorista, tämä tuottaa halutun tuloksen todella nopeasti. Toinen orgasmi. Otan piiskan taas ja näpäyttelen rintoja, herkkää klitorista, nainen vääntelee tuskasta ja nautinnosta, haukkoo henkeä ja kääntyilee, mutta sidokseni pitävät.
Iso dildo saa jatkaa, avuksi otan värisevän madon, nyt hitaalla panemisella aloittaen alkaa kolmannen orgasmin nousu, joudun nyt jo hieman enemmän tekemään töitä, mutta iso dildo tekee tehtävänsä kuitenkin. Nainen tulee rajusti vavahdellen. Kolmas orgasmi.

Näin homma jatkui, aina välillä nuolin ja välillä autoin värisevällä madolla, aina viidenteen orgasmiin, naisen iholle muodostui hikipisaroita, hänen rintansa olivat jo todella tummanpunaiset ihanat pallot, nännit olivat varmaan herkkänä piiskan iskuista. Ihana pillu valui nesteitä ja sykki edessäni. Oli pakko välillä panna häntä suuhun, pilluun, suuhun, mutta en halunnut vielä itse tulla.

Otin jälleen dildon ja työntelin sitä hänen sisäänsä, otin thaikuula rivin ja aloin laittaa sitä hänen ihanaan pyllyynsä, ensimmäiset kuulat upposivat hienosti, kolmannen jälkeen joutui tekemään jo sovitusta. Mutta kaikki sain sisään. Rytmikkäästi panin häntä dildolla ja liikuttelin helmiriviä hänessä. Hän tuli jälleen hetkessä. En ottanut mitään pois, vaan piiskaamisen jälkeen jatkoin taas, tällä kertaa otin kieleni avuksi vielä ja nuolin hänen turvonnutta klitorista, en muista että se olisi koskaan ollut noin turvonnut. Hän tuli seitsemännen kerran. Vedin samalla kuulat ulos hänestä. Annoin hetken rauhoittua, kunnes aloin laittamaan pientä dildoa hänen pyllyyn, kun sain sen sinne, käänsin hänet hieman kyljelleen että pääsin itse hänen sisäänsä ja samalla pääsin painelemaan dildoa hänen pyllyssä. Panin häntä innolla, tunne oli uskomaton ja kiihottava, näin punaiset rinnat ja puristelin niitä hieman taas. Hän ynisi sidottuna tyynä vasten vailla mahdollisuutta liikkua, vain ottamassa vastaan mitä sai. Ja taisi nainen siitä pitää, hän tuli kahdeksannen kerran, ja minä tulin samalla häneen, pumppasin kaikki hänen sisäänsä, nautin hetkestä ja painelin orgasmin kaikki rippeetkin häneen. Sillä tiesin että tämä oli vain väliaikainen vahdinvaihto, paluu arkeen ja oli edessä kuitenkin, eli minun alistuminen hänen valtaansa.

Jotenkin näin se taisi mennä muistaakseni, kiva kokeilu, joka toteutettiin suurinpiirtein noin kahdesti, eli ei ihan huono kokeilu hänellekään. Mutta muuten meillä on kyllä menty Neidin komennossa. Ja minutkin Neiti on oppinut sitomaan ihan kunnon nippuun mistä ei oikeasti pääse mihinkään. Hän tykkää silloin panna kasvojani, ja oikein kunnolla siis, etten välillä saa edes henkeä, ja hän nauttii minun naaman panemisesta niin ja samalla jopa antaa kasseilleni oikein ihanan kovaa kyytiä.

Että sellaista tällä kertaa, saa kommentoida ja kysellä, kivaa olisi kuulla muiden mielipiteitä kanssa ja kokemuksia.

Ja lopuksi pieni kuva siitä kuinka ihanasti dildo uppoaa  Neitiin


2 kommenttia:

  1. Kostun vieläkin valuvaksi, kun luen tätä "tarinaa" ja muistelen juuri tuota iltaa ;) Kaikki ei saa kokea 8 orgasmia yhden tuokion aikana!

    -Neiti

    VastaaPoista
  2. 2017 ford fusion hybrid titanium
    › wiki › 2017-ford-cit- › wiki › 2017-ford-cit- Jun 23, 2017 — titanium daith jewelry Jun 23, 2017 We are thrilled to announce that we are releasing the 2017 Fusion Fusion Series by The Fusion mens black titanium wedding bands Tower and 3 titanium app more urban titanium metallic Fusion titanium trim hair cutter reviews

    VastaaPoista