maanantai 29. heinäkuuta 2013

Varmuutta

Ensinnäkin iso kiitos tosiaan nimimerkille SB, todella hienosta kommentista tekstiin terveyttä. Neitikin sitä kävi oikein erikseen kiittämässä. On hienoa saada palautetta näihin omiin naputteluihin.
Neitiä taas kommentti auttoi kuulemma oikein paljon, sai lisää varmuutta ilmeisesti omiin ideoihinsa ja toimintaansa, sekä tietenkin kiitti vielä oikein erikseen SB:tä hyvistä ideoista mitä hän jakoi.

Vaikuttaa siis tosiaan siltä että pitänee Neidin keksiä jokin kiduttava tai vähintäänkin epämiellyttävä tapa purkaa alamaisen paine palleista. Nyt tosin kuulemma pidetään, kuten SB ehdottikin, kiinni tiukasti elokuun 5 päivästä aikaisimpanan mahdollisena laukeamispäivänä, tai oikeastaan sen pitäisi kyllä olla 6 päivä, koska sain runkkauskiellon maanantaina, joten voitaneen olettaa sen jatkuvan myös maanantain yli?

No kuitenkin tänään olen saanut kuulla siitä kuinka minun mielipiteellä ei oikeasti ole enään mitään merkitystä, kun puhutaan minun laukeamisesta. Neiti on päättänyt että antaa minun tulla tai sitten ei, ja ymmärtääkseni en tule niistä orgasmeista kauheasti nauttimaan. Joten tiedossa lienee sitten ylivientiä tai siis herkän jo lauenneen pikkuisen rääkkäämistä, lypsämistä tai turmeltuja orkkuja, eli siis aika hämmästyttävän tuskaista varmaankin tulossa. Mutta sitä tosiaan olen pyytänyt Neidiltä ja olen kiitollinen kun sitä aina enemmän ja enemmän saan.

Tosiaan nyt menossa päivä 20 ilman tyhjennystä ja sen alkaa jo ihan oikeasti huomaamaan. En ole runkkaamisen keksimisen jälkeen ollut koskaan näin pitkään ilman, ja alkaa välillä olla vaikeaa, siis ihan oikeasti vaikeaa, mutta haluan sen kestää ja kokea sen "tuskan" koska Neiti sen minulta vaatii.

Enkä enään ole ihan varma onko se laukeaminen sitten kun se joskus koittaa yhtään sen tuskattomampaa, nähtäväksi jää. Ja sekin sitten vielä, että koska se koittaa, jotenkin epäilen että kun näin lähelle tullaan pääsemään täyttä 30 päivää, tullaan sekin rikkomaan!?!

Ja sitten vielä tuosta edellisestä äänestyksestä, Neiti ilmoitti että vaikka yleisö tahtoo, tulee hän tänne kirjoittamaan, vain silloin kun kokee jotain kommentoimisen arvoiseksi. Joten olen pahoillani. Keksin jotain uutta äänestettävää varmaan kohta. Ja edelleen lisää hienoja kommentteja kaivataan, jotta saataisiin enemmän irti tästä, niin lukijat kuin kirjoittajat.

Päivityksenä aika rankka, mutta jotenkin mielettömän kiihottava kuva.


Lienee puhumalla saanut sen sykkimään kiihkosta :)

Ja pakko vielä lisätä videopätkän linkki minkä löysin selattuani OnlySheCums sivustoa. Kivoja nuo lupaukset että saa tulla ja sitten jättää ilman kuitenkin. Ja nuo sidotut pallit näyttää kivan tuskalliselta. Tosin on aika pitkä, mutta niinhän kunnon kiusaamisen pitääkin olla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti