tiistai 23. heinäkuuta 2013

Hieman kiusaamista

Tässä pieni ote Neidin ja alamaisen skypettelystä. Jotenkin tämä pieni keskustelu sai minut aivan mielettömään kiimaan, ja samalla hauskaan pelkotilaan, ei taida tosiaan olla mitään hajua koska saan seuraavaaksi. Mutta usein se tuskin tulee olemaan, tiedän että näin olen ennenkin luullut, mutta nyt kun se on saatu tähän tilanteeseen etten enää vyötä tarvitse totellakseni Neitiä, ja hän taas asiasta näinkin innostunut. Luulen että oikeasti tulee tuskaiset ajat minulle.


[22:28:35] Alamainen: ja uskon että tahtoisit tehdä paljonkin, mutta siihen tuskin kuuluu sperman päästäminen mun suuhun? :D

[22:29:12] Neiti: no ei kuulu just tällä hetkellä :D ei oo tulossa helpotusta siihen asiaan!

[22:29:32] Alamainen: Sen uskon, ja tiedän että se kestää vielä pitkään :D

[22:30:03] Alamainen: Jostain syystä sitä taas toivoo todella pitkää piinaa, kumma juttu ku mitä pidempään ilman sitä enemmän siitä tykkää ;) ?

[22:30:12] Alamainen: olikohan tuo viisasta sanoa :D

[22:31:22] Neiti: ei ollut :D laitetaan muistiin! Nyt alamainen saa mennä kärvistelemään sänkyyn.. varmaan aika tuskaa, kun ei saa edes hipaista pikku pippeliä ;)

[22:37:15]Neiti: voin päästää sen verran piinasta, että kyllä sä varmasti pari kertaa saat ennen ens vuotta... :P

[22:37:27] Alamainen: just joo, että ihan pari kertaa, tosin onhan se Joulukuun 30 ja 31 ennen ens vuotta :D

[22:38:01] Alamainen: Ja jotenkin alkaa tosissaan siis taas aikuisten oikeesti tuntuu että nyt alkoi alamaiselle oikein tosissaan kuivat ajat ?!?

[22:38:44] Neiti: Katsotaan, mitä keksin ja kuinka pitkään haluan, että oot laukeamatta... mähän teen tätä fliiliksellä enkä laske päiviä ;)


Vai mitä yleisö noista kommenteista voisi kuvitella ;) ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti