maanantai 22. heinäkuuta 2013

Ennätyksen hakua

12 päivää on mennyt ilman orgasmia, lupaa ei ole tullut, tai siis tuli yksi päivä, mutta jätin sen käyttämättä. Neidin mukaan se ei ollut viisasta, nyt kuulemma ennätykset rikotaan, tänään sain kyllä runkata, mutta laukeamista ei sallita.
Todella jännittävää ja kiihottavaa kun ei ole mitään tietoa koska saa tulla. Nyt kun tätä on alettu tehdä ilman sitä lukkoa, niin uskon että Neidin on paljon helpompaa toteuttaa uusia ennätyksiä, kun se itse lukko ei ole siinä ehkä liikaa pitämässä asiaa mielessä. Itse ainakin uskon että ajoista tulee aina vain pidempiä, ja jotenkin ehkä itselle myös helpompaa kun ei ole sitä lukkoa, tämä tietenkin vaatii kovaa itsekuria kun saa runkkailla, mutta ei laueta.
Minusta on mielettömän hienoa kun voi toiseen luottaa näin, että uskoo hänen tietävän paremmin mitä itse tarvitsee, ja hän luottaa siihen että tottelen. Ja kyllähän Neiti tietää mitä alamaisensa tarvitsee, kuria, eikä turhia orgasmeja :)

Niin ja se nykyinen ennätys on siis muistaakseni 14 päivää, joten saa sitten nähdä kuinka pitkälle nyt ollaan menossa, jotenkin on sellainen tunne että yli mennään ja kirkkaasti. Mutta kuten todettua Neiti sen tietää mikä on oikein ja parhaaksi minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti