keskiviikko 28. elokuuta 2013

Tautia pukkaa

No siinähän kävi niin että ei jaksanut pistää mitenkään hanttiin, oli jotenkin puhti poissa ja se laimeni siihen. Syykin selvisi kun nyt pukkaa kivasti loppukesän flunssa päälle. No jäin kuitenkin ilman Neidin pyhintä ja sain runkata polvillani kun hän tyydytti itseään, ja seuraavana päivänäkään en saanut tuntea häntä, jouduin panemaan häntä sellaisella jatkolla, ja siitä hän muuten näytti nauttivan oikein suuresti.

Niin ja tottakai kun kerran sain laueta runkatessani niin laukesin hänen ihanalle pillulle ja sain nuolla siitä lastini, jota mielestäni tulikin yllättävän paljon. Tosin tällä kertaa sain nuolla sen lämpimänä pois, eikä niinkuin joskus saanut odottaa sen jäähtymistä, maistuu muuten erialaiselta silloin. Ja jotenkin tosi alistavaa kun kiima on mennyt jo ohi ja joutuu omat kylmät mällinsä nuolemaan pois Neidin jalkaterältä tms. paikasta. Pyllyltä en muuten ole vielä päässyt nuolemaan, en vissiin ole ollut ollenkaan riittävän kiltti ja nöyrä alamainen?

Niin ja onneksi en siitä jatkosta joutunut niitä hotkimaan, se vasta olisikin ollut alistavaa ja varsinkin kun siinä hieman talkkia varmaan seassa, kun sitä siihen joutuu laittamaan jottei materiaali pilaannu. On muuten 3" (7,5cm) jatko joten ainakin eilen Neiti sai yli 20 cm patukkaa, ja väitti tosiaan että siltä pitää kunnon vehkeen tuntuakin. Taitaa se oikeasti olla niin että sillä koolla kuitenkin jotain merkitystä :D

Ja totta tosiaan tuo asia, minkä Tetris kommentissaankin edellliseen viestii mainitsi, eli kun on jokin kielto, ja jos sen rikkoo, niin mielestäni kanssa se pitää ottaa "vakavasti" koska tosiaan muuten hommasta jotenkin putoaa pohja. Ihan sama juttu sen kanssa jos on vaikka sidottuna, ja siitä pääsee itse irti miten haluaa, niin en siitä suuria kiksejä saa.
Vaan pitää olla tosiaan kunnolla kiinni, että sitä tosiaan on sen toisen armoilla oikeasti. Kuten se uusi suupallokin meillä, jouduin pyytää sitä kiristämään, koska sain sen kielelläni työnnettyä ulos suustani, taitaa olla tiukan nuolenta kuurin tulosta että on vahva kieli :)

Nyt ei kyllä oikein tämä kirjoittelu taas irtoa, pahoittelen hieman lyhyttä postausta, jälleen kerran. Pitäisi varmaan yrittää uudestaan kertoilla tarkemmin ajatuksiaan ja tapahtumia kunhan pää tästä tukkoisuudesta tokenee. Auttaisikohan oikein pitkä ja harras piiskaus, vaikka katosta roikotettuna?

2 kommenttia:

  1. Hei.
    Meilläkin on sellainen jatko jutska. Mielestäni saisi olla paksuutta enemmän kuin pituutta. Mulla tuntu ilkeelle kun meni pohjaan siis tosi ilkeelle jouduin toputtelemaan miestä.
    Sipuli-80

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Sipuli-80. Meillä Neiti kyllä kertoi että tuntui todella syvällä, ehkä välillä jopa liian, mutta tuntui kuitenkin hyvältä. Ennen hän tykkäsi leikkiä todella isolla dildolla, mutta se on jäänyt nyt täysin käyttämättä. Kerran kokeiltiin sitä yhdessä mutta kuulemma ei tuntunut enää hyvältä. Ja hullua on se että ennen hän sitä käytti koko pituudelta ja työnteli aivan pohjaan rajusti sitä.

    No kai se mieli muuttuu noissakin asioissa kuten monissa muissa myös. Paksuudesta tosin ei meillä puhuttu, ehkä hänkin kaipaa sitä paksuutta enemmän kuin pituutta? Pitänee kysellä, jollei hän tänne jotain vastaa itse aiheeseen liittyen, hän kuitenkin parhaiten tietää mikä on hyvää hänelle ;)

    VastaaPoista