tiistai 20. elokuuta 2013

Harjoittelua

Nyt on sitten päästy kunnolla kokeilemaan pallien sidontaa, eli Neiti innostui eräänä iltana sitaisemaan omaisuutensa nippuun. Mielestäni kokemus oli loistava, todella kiihottava tunne, varsinkin kun oli muutenkin kiinni. Pallit tulivat todella hyvin esille ja Neidin piiskattavaksi, luunapit ja piiskan iskut tuntuivat todella napakoilta ja mukavan tuskaisilta.
Hieman ehkä meni tiukalle tuo paketti ja jossain vaiheessa sitä jouduttiinkin löysäämään, mutta kokemustahan siitä kuitenkin tuli. Mielenkiintoista myös se miten se verenkierron rajoitus saa seisokin vahvistumaan ja pysymään :) Toki näiden sitomisten kanssa pitää olla varovainen ja ottaa huomioon se että helposti tekee vahinkoa, tästä kuvasta kyllä varmaankin huomaa että on aika tiukalla ollut, mutta onneksi Neiti on valpas ja huomaa tällaiset hienosti, itse ehkä siinä kiihkossa ei niin huomaa asioita ja pieni tuska kun kiihottaa niin ei sitä edes välttämättä ymmärrä että asiat on hullusti vaan kiihottuu lisää. Tässä tuleekin juuri se että kuinka suuri vastuu alistavalla osapuolella on. Aiheesta oli muistaakseni Molinayn blogissa hieno kirjoitus, joten jos kiinnostaa se kannattaa lukaista. Sidontaohjeita otetaan muuten todella mielellään vastaan, ja ideoita muutenkin leikkimiseen.




Niin ja edelleen kiitoksia ihmisille kommenteista, oikein hyviä ja todella hienoa lukea ihmisten mietteitä. Ja tiedoksi että postissa odottaa paketti noutajaa, eli tilattu silikoninen suupallo, ja kommenteissakin mainitut nänninipistimet jotka vetämällä kiristävät otettaan. Sekä Neidin pyynnöstä DocJohnsonin share tyyppinen dildo, eli Neiti voi laittaa sen sisäänsä ja panna minua samalla, värinän kera. Saa nähdä koska päästään siitä sitten kirjoittamaan raporttia.


2 kommenttia:

  1. meillä ollut kovassa käytössä tämä:

    http://antishop.fi/fi/oxballs-nuttsling-clear-b565263.html

    Jotenkin kuvissa ei näytä kovin erikoiselta mutta venyttää kyllä tosi kivasti.

    VastaaPoista
  2. Tuollaista olen myös miettinyt, ainakin tuo seuraamani Anthony Roberts myös sellaista kehuu kovasti. Pitänee laittaa hankintalistalle :)

    VastaaPoista