perjantai 23. elokuuta 2013

Mietteitä

Katselin tässä blogeja ja törmäsin yhteen missä nainen on alistettu. Tämä nainen laitetaan tekemään ihan kaikkea ja raportoimaan blogissaan, lataamaan sinne viedoita ja kuvia itsestään. Kuitenkin kaikki kuvat ja videota ovata sellaisia ettei häntä tunnista. Ja osa on aika rankaa materiaalia kyllä. Tuli mieleeni siitä että miksi näin tehdään? Kiihottaa ilmeisesti blogin pitäjää ja isäntää myös?

No toisaalta voisi esittää kysymyksen että miksi minä tai kukaan muukaan pitää tällaisia blogeja, itse voisin ehkä vastata että on jollain tapaa terapeuttista jakaa näitä ajatuksia, vaikkei tunne ketään kenen kanssa niitä jakaa. Ja tässä naputellessa saa myös ajatella niitä asioita monelta kantilta, tulee tietyllä tapaa puntaroitua niitä paremmin ja saa itsestäänkin ehkä paremman käsityksen.

Mietin myös että olisi kyllä toisaalta kiihottavaa "joutua" laittamaan kuvia tai jopa videoita esille :D onhan tuolla tietty muutamat kuvat jo, mutta ne on vapaasta tahdosta sinne laitettu. Meillä kuitenkin jotenkin siveää vielä tämä touhu, esimerkkinä vaikka se että kun joudun laittamaan tapin sisääni, tapahtuu se omassa rauhassa. Jotenkin olisi ehkä alistavaa ja kiihottavaa joutua se laittamaan Neidin edessä? Runkkaamaan olen tietenkin joutunut Neidin edessä useasti, mutta tuollaisen tapin laitto ja sillä itsensä paneminen olisi varmaan aika uutta meillä, tällaista siis se aikaisemmin mainitsemani nainen joutui tekemään, ja se oli kyllä sieltä miedoimmasta päästä.

Neiti pitää tosin tärkeänä että me leikimme keskenään, ja omaksi iloksi, ei muille. Siis hän tarkoittaa sitä että blogin asiat eivät saa olla se miksi teemme asioita, vaan asiat tehdään kuten hän tahtoo. Toisaalta kyllä tätä kautta on tullut ideoita ja niitä oikeastaan hänkin odottaa tätä kautta. Mutta siis pääasia leikeille tämä blogin pito ei saa olla, ja olen siinä kyllä täysin samaa mieltä. Tämä on kuitenkin vain ehkä minun tapani jäsennellä asioita päässäni.

Tänään olisi muuten ehkä tarkoitus kokeilla kattoon ripustamista, joten siitä mahdollisia vinkkejä ottaisimme mielellämme vastaan. Ja uusia leluja päästiin muuten eilen koittamaan, niistä ehkä enemmän tuonnempana, mutta se on sanottava että se suukapula ja nipistimet toimivat todella loistavasti, oli jotenkin totaalisen alistettu olo se pallo suussa. Ja sitä kaipaankin olla täysin alistettu ja käytettynä.


5 kommenttia:

  1. kiva että leluvinkeistä oli apua. Tätä blogia lukiessa tulee mieleen että pitäisi varmaan joku nimimerkki miettiä minkä nimissä voisi paremmin kommentoida, ehkä jopa pitää omaa blogia. Tämä blogi on ehdottomasti lähinnä sitä minkälainen oma blogini olisi. Ehdotuksia sopivasta nimimerkistä satunnaisesti vaimolleen alistuvalle miehelle?

    Minun mielestä yhteisessä leikissä asiat pitää tehdä niinkuin se molemmista tuntuu hyvältä. Jos tappi on parempi laittaa paikoilleen omassa rauhassa niin ehdottomasti niin pitää tehdä. Näin tehdään meilläkin

    Kerro ihmeessä mikä oli tämä blogi mistä kirjoitit, olisi kiva tutkia sitä. Luultavasti ei ole minun mieleen, mutta erilaiset kokemukset avartaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista taas. Ja mielellään otetaan vinkkejä vastaan kaikesta aiheeseen liittyvästä. Muistaakseni se blogi oli nimeltään cunt on display, en kyllä muista enää mistä sen löysin.
    Ja valitettavasti nimimerkkiasiassa en voi auttaa, etköhän itse keksi jonkin sopivan :) Ja oman blogin pitäminen on ainakin minun mielestä ollut ihan hauskaa ja mielenkiintoista, joten siitä vaan jos siltä tuntuu.

    VastaaPoista
  3. Olen myös tuota blogia katsellut ja yhteen kertaan taisi jäädä. Tavallaan ymmärrän, että pöksyt märkänä sitä varmaan päivitetään, mutta itselleni ei toimi katsoa toisten rankanoloisia kuvia, etenkin kun tekstipuoli oli suunnilleen tasoa "I'm happy to be my Master's cunt".

    Tuo on tuttua, mitä sanoit omien ajatusten jäsentämisestä ja sen tarpeesta. Siksi minäkin blogiani alunperin pidän. Nykyään se on myös ikäänkuin kommunikointiväline toisten samanhenkisten kanssa, netissä ja vähän livenäkin. Oletko sinä Lukittu koskaan ajatellut hakeutua paikallisten kinkyjen seuraan? Olis kiva tietää, missä päin vaikutatte.. Voit kirjoittaa minulle privana, jos tahdot.

    VastaaPoista
  4. Täällähän puhutaan lempiblogistani <3. Linkki tuossa: http://cuntondisplay.blogspot.fi/. Löysin blogin heti pervoilu-urani alussa. Silloin se ahdisti minua kovin, mutta samalla myös kiihotti ja veti puoleensa. Palasin siihen aina vaan uudelleen, ja kumppanini ymmärsi hyvin, mikä siinä minua viehätti. Nöyryyttäminen ja häpeä totta kai, vaikka en itse osannut pukea asioita sanoiksi vielä tuolloin.

    //Blondi

    http://molinay.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Pitkästä aikaa on aikaa ja oloa kommentoida tänne. Tetrikselle sen verran sanon että ollaan aikalailla makkari pervoja, eli ei olla siinä mielessä ihmisiä tavattu, eikä oikein tahtoakaan. Tämä blogi riittää minulle tällä hetkellä siihen pikkuiseen tahtoon levitellä tätä asiaa :D
    Ja Blondille voin kertoa että joku kyllä noissa rajuissa kuvissa minua kans kiehtoo, siis se käytettynä olo. Neitikin saisi minua käyttää noin rajusti;)

    VastaaPoista