keskiviikko 21. elokuuta 2013

Pihaa ja pyykkipoikia

Päivänä eräänä tässä oli aika taas alistua Neidille, oikeastaan pyysin sitä heti aamusta tekstiviestillä, vaikka hän olikin ihan vieressä. Aika usein "juttelemme" näistä näin, kun lapset pörräävät ympärillä, kätevää toisaalta kun voi salaa pervoilla ;)
No häneltä tuli komento laittaa siveysvyö päälle, innostuin aiheesta pitkästä aikaa ja kipitin välittömästi sitä asentamaan. Ja päivä jatkui normaalisti, siis ulospäin, kunnes tuli aika lähteä rautakauppaan.

Silloin tuli komento laittaa tappi pyllyyn, sain ohjeen asentaa sellaisen pienen dildon sisääni, siis ei mitään pepputappia, vain n. 12 cm pitkä dildo. Laitoin sen paikoilleen ja lähdin oudoin ajatuksin rautakauppaan. Ongelmaksi koitui se kun tässä dildossa ei ole tapeille tyypillistä kavennusta lopussa, joten joutui tosissaan keskittymään jotta se pysyy paikoillaan. Oli aika kovia vaikeuksia miettiä että mitä sieltä kaupasta nyt hakikaan, ja onhan tuo aika miehinen linnake se rautakauppa ja jotenkin pirun alistavaa pyöriä siellä Neidin komentama dildo pyllyssä. Mielesssä pyöri ajatuksia siitä että josko joku huomaa jotain, eihän kukaan mitään näe, mutta se tunne on jotenkin jännän alistava ja toisaalta kiihottava.

Kotiin saavuttua pyysin lupaa poistaa dildon, ja sainkin luvan. Selostin kuinka se meinaa pudota, ja pyysin lupaa laittaa isomman, siis sellaisen oikean pepputapin. Luvan sainkin ja hiippailin suurimman osan päivää se sisälläni, kunnes se alkoi tuntumaan pahalta, tiedättekö tunteen kun tappi pyllyssä todella pitkään niin se alkaa jotenkin olla todella epämukava. Ja Neiti on onneksi niin kiltti ettei oikeasti tahdo minulle tuottaa pahaa oloa.

Siveysvyö kuitenkin roikkui mukavasti paikoillaan muistuttamassa paikastani. Illan tullessa sitten sain komennon lähteä suihkuun ja siellä Neiti ajoi sitten pallini karvattomaksi, siuhkutti itsensä nopeasti ja meni pois, käskien minun peseytyä. Sängylle päästyäni sain nuolla Neitiä ihanasti hänen istuen kasvojeni päällä, Sitten sainkin ottaa pitkästä aikaa ison dildon esiin ja tyydyttää häntä sillä samalla nuollen, kuitenkin hän käski sen aika nopeasti pois, kuulemma liian iso, jännää kuinka se on nykyään liian suuri, ennen hän otti sen kokonaan sisäänsä ja nautti siitä työnnellen sitä jopa rajusti pohjaan asti. No ehkä mieli muuttuu tai jotain, pääasia että hän kuitenkin nauttii, joten jatkoin nuolemista ja käytin sormiani.

Hänen orgasmin jälkeen sainkin raudat käsiini ja pyykkipojat nänneihini, sekä palleihini, jotka oli muuten sopivasti esillä koska siveysvyö kiristi niitä. Samalla sain piiskaa palleille ja pyllylle. Ja tosiaan voin kertoa että jos nänneistä pois otettaessa ne sattuvat, niin kireistä kasseista kun ottaa 4 pyykkipoikaa pois 1 kerrallaan niin sitä suloista tuskaa on paljon. Mutta nautinnolista se on silti :) Sain myös pyllyyni värisevän kiihottimen ja jotenkin olin todella lähellä tyhjentyä, siis ei orgasmia, vaan sellainen tyhjentyminen vain. Lakana oli allani jo hieman märkä kun valuin siveysvyössäni. Mutta orgasmi jäi todellakin puuttumaan, jotenkin mielettömän jännä tunne kun tekee mielettömän hyvää ja tuntuu että on lähellä mutta ei silti saa.

Päästettyään minut tuon ihanan kiusaamiseni jälkeen irti Neiti kysyi että tahtoisinko panna häntä, olin innoissani ja vastasin että tottakai. Tosin siinä olisi pari ehtoa, joutuisin olemaan se iso tappi sisälläni, sekä sen pitäisi tapahtua ulkona lasten trampoliinissa. Onneksi pihalla oli pimeää joten suostuin tietenkin. Eli ei muuta kun tappi pyllyyn, ja se tuntui tauon jälkeen taas ihan hyvältä. Hiivimme pihalle ja narisevalle trampoliinille naureskellen, miettien että mahtaako tästä mitään tulla, naapurit varmaan kuulee jos ovat pihalla. Hetken siinä lämmiteltiin toisiamme, ja huomasin että Neiti oli todella märkänä, toki siinä oli jo lämmitelty sisällä mutta tämä ulkona oleminen kyllä mielestäni antoi siihen oman lisänsä. Hivuttauduin varovasti hänen sisäänsä, ja ei mennyt pitkään kun hän huokaili jo ihanasti samalla klitoristaan hieroen. Olin itsekin tosi nopeasti lähellä tulemista, onnisuin odottelemaan häntä, ja ihanasti katsoen hänen tulemistaan tulin itsekin, siinä taivasalla keskellä pihaa trampoliinissa.

Hieman kyllä hymyilitti tilanne, mutta oli hieno kokemus kaiken kaikkiaan. Ulkoilma kyllä sopi meille, ja ainakin Neiti oli innoissaan, muisteli kuulemma asiaa seuraavaana päivänä töissä.
Niin ja tosiaan ne pyykkipojatkin toimivat ihan hyvin, kiitos Tetrikselle vinkistä.

Tuli varmaan näin aamutuimaan todella sekavaa tekstiä, siitä pahoittelut, toivottavasti kuitenkin joku sai tästä jotain selvää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti