torstai 15. elokuuta 2013

Itsekseen leikkimistä

No nyt tuli sitten ehdotus Neidiltä että kun olen yksin, niin voisin kokeilla sitä fleshlightia, sain jopa luvan tulla!! No tuumasta toimeen ja putkilo esiin, Neidin ehdottamana ei tarvinnut kauaa lämmitellä kun pikkuinen oli jo pystyssä. Liukkaria hieman pintaan ja putkilon sisään, hitaasti painoin sen sisään ja tunne oli aluksi hieman viileä. Parin vetelyn jälkeen se tosin lämpeni mukavasti, pohjassa olevan korkin avulla säädin alipainetta kunnes se alkoi tuntua sopivan tiukalta. Pakko sanoa että melkoisen keksinnön joku tehnyt, jotenkin niin yksinkertainen ja toimiva laite tuo on.
Jatkoin vetelyjä ja muistan miettineeni kuinka hienolta se tuntui, ei tietenkään aidolta tavaralta mitenkään, mutta mielettömän hyvältä silti. Tuskin tulee enää runkattua ilman sitä ollenkaan, siis silloin kun tulee siihen lupa :)
Kun normaalisti vetää käteen niin sitähän liikuttelee sitä esinahkaa edestakaisin, mutta tämän kanssa ollaan siis siinä tilanteessa että esinahka pysyy takana, aivan kuten aidonkin kanssa ja sen takia varmaan tunne on niin paljon parempi. Tottakai sen voisi liukkarin kanssa tehdä kädelläkin, mutta en siihen koskaan ole ryhtynyt, tai ehkä joskus, mutta en viime aikoina. Tämän kanssa se kokemus on siis lähellä aitoa, ja puristuskin itse säädettävissä.
Tulin lopulta ja tunne oli paljon voimakkaampi kuin normi runkkauksessa, mukavampi, mutta sitten kuten aina hiipi pieni syyllisyys kun olin tullut ilman että Neiti paikalla. Hullua vaikka häneltä se ehdotus tulikin.
Ainoa ikävä puoli tässä on se että sen joutuu pesemään touhun jälkeen, ja se on hitaampaa kuin käsien pesu. Ja talkki perään että pysyy kunnossa, joten huoltoa tuo laite vaatii paljon enemmän kuin käsi, mutta on se kyllä paremman tuntuinenkin.

Nyt pitäsi sitten seuraavaksi hankkia suupallo ja kunnon nänninipistimet, vinkkejä ja kokemuksia sellaisten kanssa touhunneiden kanssa otetaan mielellään vastaan. Meillä on ollut jotkin lelu nipistimet, mutta nyt olisi tarkoitus saada kunnolliset ja kestävät laitteet, suupalloa ei olla ennen kokeiltu, mutta ainakin minulla kiinnostus siihen olisi kova. Ollaan kokeiltu joskus sellaista suurengasta, mutta se oli minulle ehkä hieman pieni, ja olisi kiva kokeilla kun suu täysin tukittuna.
Tietenkin siihen pitää keksiä sitten jokin muu tapa keskeyttää homma, olen lähinnä ajatellut jotain taputusta tms. Muuten meillä ei käytössä mitään turvasanaa, sanotaan ihan selvästi vain jos tuntuu huonolta, eli puhutaan suoraan. Mutta mielestäni jos suu tukittuna, tarvitaan jokin ele millä homman saa poikki.

2 kommenttia:

  1. Mukava lukea näin naisena, kun kirjoitat yksityiskohtaisesti, miten miehellä toimii jutut. Tässäkin tuli ihan uutta asiaa minulle tuosta esinahkahommasta yhdyntä vs. runkkaus. Opettavaista! :D

    Meillä on käytössä vinkulelu (koirantarvike), joka on ihan hyvä kun suussa on pallo. Taputus ei kumminkaan toimi, jos kädet on sidottu. Vinkulelu taitaa olla aika yleinen käytäntö näissä.

    Nipistimistä sanotaan, että se pois ottaminen on se juttu, kun silloin sattuu eniten. Niitähän voi nipistellä ympäri kehoa ja pyykkipojat käy hyvin. Niitä ei kannata unohtaa paikoilleen kovin pitkiksi ajoiksi, estävät kumminkin verenkiertoa jonkun verran. Itse tykkään niissä eniten siitä, että antavat jatkuvan kivuntunteen, jota ei voi väistellä mitenkään.

    VastaaPoista
  2. Meillä on käytössä tämä suupallo:

    http://antishop.fi/fi/suupallo-kuminen-or258164.html

    Aivan loistava, laittaa kuolaamaan kivasti ja näppärä tarrakiinnitys takana. Lisäksi itse nautin siitä kun Rouva hieroo märkää pilluaaan suussani olevaa palloa vasten. Se tunne kun herkku on niin lähellä, mutta ei kuitenkaan saatavilla. Haistaa sen ihanan ja tietää kuinka mehut on pallon toisella puolella. Pallo tosiaan laittaa kuolaamaan kovasti ja siitäkös Rouva innostuu rankaisemaan :)

    Nipistimistä käytössä on nykyään nämä:

    http://antishop.fi/fi/painon-mukaan-kiristyvat-nannipuristimet-r7675.html#

    Nämä ovat niin mahtavat. Kiristyvät vedosta/painosta ja itsessään näissä on raskas ketju joka tuo "vetoa" mukavasti. Näiden kanssa ei pysty olemaan kuin puoli tuntia ja sitten on otettava pois. Toisaalta se puoli tuntia tuntuu aivan mahtavalta. Niinkuin Tetris jo kommentoi että niiden pois ottaminen on tuskaisin juttu. Toisaalta siinä on ehkä se yksi kiva pointti että niiden pitäminen tuntuu sopivan kivuliaalta ja mahtavalta ja samalla tietää ettei niitä ottaisi miellään pois sen kivun tunteen takia pois ottaessa. Nämä nipistimet sopii myös meidän kaulapantojen kanssa kivasti. Eli kaulapannoissa on metallilenkkejä joiden kautta voi pujottaa nipistimet nänneihin. Tämä tekee sen että nostaessa päätä ylöspäin vetää kejtu nännejä ylöspäin ja taas tuntuu hyvältä. Rouva tietenkin nostattaa päätäni niin että kipu kovenee ihanalla tavalla.

    Tuosta touhun keskeyttämisestä en osaa sanoa kun meillä homma toimii niin että joko sanotaan jotain että pitää lopettaa tai toisaalta pallo suussa tehdään vaan niin että repästään tarrakiinnitteiset siteet käsistä irti. Me olemme ajatelleet niin että aina on toimittava niin että itse pystyy itsensä tarvittaessa irroittamaan siteistä, eli tarrakiinnitteiset kahleet käsissä että ne pystyy hätätilanteessa itsekin irroittamaan. Eihän sitä tiedä jos jotain yllättävää sattuu toiselle ja sitten ei pääse irti hälyyttämään apua. Liian monta tarinaa olen lukenut siitä että toinen liukastuu ja lyö päänsä...

    Hyvä blogi ennen kaikkea, vasta nyt löysin tämän. Jatkakaa samaan malliin, mahtavaa luettavaa :)

    VastaaPoista