maanantai 26. elokuuta 2013

Ilman lupaa

No niin nyt sitten kävi niin että tulin tässä päivänä eräänä, herkkänä aamuhetkenä, ilman lupaa. Ja vieläpä Neidin sisään. Seurauksena oli siitä sitten pitkä, pitkä hetki hänen hellimistä ja monien orgasmien tuottamista hänelle. Sain olla hänen sisällä mutten saanut lupaa tulla uudestaan, tietty :D

Samalla kun hän sai useita orgasmeja, mielestäni varmaan 7, hän kertoi kuinka tämä kuluva viikko on minulla sitten korkeintaan vain runkkaamista ja hyvällä tuurilla saisin ehkä jopa laueta. Mutta hänen sisään ei olisi mitään asiaa, ja seuraavalla viikolla olisi runkkauskieltokin, ja sitä seuraavalla saisin runkata ehkä, mutta en tulla. Ja nyt jopa hän otti sen vyön taas käyttöön, eli toista päivää olen taas lukittuna.

Taisin olla hieman hölmö kun menin tulemaan ilman lupaa, joten tässä varmaan taas pitkä kuiva jakso edessä, vähintään kolme viikkoa siis ja epäilen että mennään pidempäänkin.
Ja jostain kierosta päästäni kumpuaa ajatus että pitäisi hieman kapinoida, kuten Tetriksen kanssa hieman aihetta sivusinkin hänen blogissa, olisi mielenkiintoista kokeilla mitä tapahtuu jos niskoittelen ja Neidin pitäisi laittaa minut kunnolla kuriin jotta tietäisin taas paikkani.
Siinä jotuisi sitten varmaan Neiti käyttämään jo kovia otteita ja en tiedä edes miten siihen itse sitten suhtautuisin, olenhan jo nyt ollut hieman kuriton, mutta jostain syystä kaipaisin kunnolla sitä että paikkani näytetään minulle vaikka sitten laittaisin ensin vastaan.

Jännityksellä jään odottamaan mitä tuleman pitää, tänään on kuulemma luvassa jotain leikkimistä. Pitäisiköhän olla rohkea ja yrittää vastustella Neidin tahtoa ja katsoa miten kovaa kurinpalautusta saisikaan :)


2 kommenttia:

  1. :D Hih, katsotaan mihin homma etenee.

    Mutta vakavasti puhuen, jos kieltojen alla oleva mokaa, on se syytä ottaa molempien osapuolten niin todesta kuin leikkiin kuuluu, sillä muuten homma vesittyy varmasti ja se ei sitten enää ole kivaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia taas kommentistasi, ja tosiaan oikeassa olet tuosta "vakavasti" ottamisesta.

    VastaaPoista