sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Pikku fantasia

Neiti napsauttaa käsiraudat kiinni ja kuiskaa korvaani, odota tässä niin saat kohta haluamasi. Odotan siinä silmät sidottuna, kädet lukittuna, pikkuinen pippelini pystyssä. Ovi käy ja kuulen kuinka joku tulee sisään, säikähdän, mitä hittoa nyt tapahtuu. Kuulen miehen äänen, Neiti sanoo jotain, mies on hiljaa. Olen aivan jäykkänä, jokainen aistini kertoo että nyt pitää päästä pois, silti pikkuinen pippeli seisoo aivan kovana. Olen kiimassa, ja odotan.

Äkkiä tunnen kuinka sängylle asettuu joku, tunnen kuinka pikkuinen pippeli saa Neidin lämpimän suun ympärilleen. Mutta sitten se on yhtä nopeasti poissa, kuulen hihittelyä ja miehen äänen kertovan kuinka onneton se on ja Neiti kuulemma oikeassa että eihän tuollaisella mitään tee. Housujen vyö aukeaa, ja kuulen kuinka Neiti suutelee miestä, vaatteet putoavat ja mies on jo alasti varmaan, Neitihän sitä oli jo ovea avatessaan. Kuulen Neidin huokaisun ja tunnen kuinka sänky huojuu, samassa side silmiltäni katoaa.
Neiti suutelee minua, kertoo kuinka kohta näen jotain hienoa, samassa miehen iso kulli huojuu edessäni. Neiti on kontallaan vieressäni ja ottaa otteen miehen pusseista, hieroo niitä hellästi, ei kuten minua vaan oikeasti hellästi. Hän tulee lähemmäs ja hänen huulensa aukeavat, hän ottaa sen todella hitaasti suuhun, imee sitä, tunnustelee sitä isoa munaa. Hitaasti se uppoaa syvälle hänen suuhun. Neiti ottaa sen pois, ja kertoo minulle kuinka se on niin iso, ei kuulemma meinaa mahtua suuhun kokonaan, Neiti kysyy pitäisikö sitä kokeilla ottaa kokonaan. Kiihotuksesta en voi muuta kuin nyökätä. Neiti avaa suunsa suudeltuaan minua ensin, ottaa sen ison munan suuhunsa, se uppoaa sinne sentti sentiltä. Mies huokaa syvään ja ottaa Neidin päästä kiinni, hän työntää munansa Neidin suuhun aivan pohjaan, Neiti hieman yökkää mutta ottaa sen ihan juurta myöten suuhunsa. Mies ottaa tukevan otteen Neidin päästä ja panee tätä suuhun, pallit hierovat huuliani samalla kun Neiti yrittää miellyttää miestä suullaan. Suuhun paneminen jatkuu ja jatkuu, itse olisin jo tullut aikoja sitten mutta mies sen kuin jatkaa Neidin suun panemista. Neidin kuola valuu poskilleni ja pikkuinen pili seisoo aivan kovana, kun katson kuinka Neidin suuta pannaan.

Hetken päästä Neiti ottaa sen pois, ja asettaa sen suulleni, en voi mitään, olen sidottu ja miehen kullia työnnetään suuhuni, yritän parhaani mutten saa sitä kokonaan suuhuni. Neiti on samalla siirtynyt ottamaan pikkuisen suuhunsa, olen tulla saman tien, miehen muna suussa, aivan käsittämätön tilanne. Sitten mies vetäytyy minusta, siirtyy Neidin taakse, aloittaa hitaasti. Neiti voihkaisee pikkuinen suussaan, mies panee Neitiä hitain nautinnollisin työnnöin.

Olen aivan sekaisin, joku panee minun Neitiä kun hän ottaa minulta suuhun, enkä voi kuin katsella kiihottuneena. Hetken päästä Neidin on pakko lopettaa, voihkinta estää suihinoton, hän siirtyy hieman niin että hän on suoraan minun päällä. Katsoo minua silmiin, hän voihkii ja näen kuinka hän nauttii. En voi mitään mutta kun näen hänen nautinnon niin olen onnellinen, kiimassa.
Hän tulee voimalla, koskematta klitorikseen, en koskaan ole häntä saanut näin tulemaan, hänen orgasmi tulee voimalla, silmät aukeavat ja katson häntä syvälle silmiin ja näen todellisen nautinnon. Sitä jatkuu pitkään, todella pitkään, jossain kaukana kuulen kuinka mies laukeaa. Neiti nauttii vieläkin enemmän kun mies roiskii spermansa hänen pyhimpäänsä, syvään, todella syvään ja näen kuinka Neiti tulee taas, tai vieläkin, miehen pumpatessa ison lastinsa Neitiin.

Mies nousee, pukeutuu ja lähtee pois. Neiti seuraa perässä, kuulen sanan kiitos ja sitten ovi käy. Neiti astelee sängylle, mitään sanomatta asettuu kasvojeni päälle, niin että hän itsekin näkee kuinka miehen sperma hitaasti valuu hänestä huulilleni, ei vielä hän sanoo. Sitä tulee todella paljon, sitten hän sanoo, nyt nuole sen miehen sperma huuliltasi, nuolaisen ja samassa Neiti istahtaa voimalla kasvojeni päälle. Hieroo itseään kunnolla minuun, kertoo kuinka suurelta se tuntui. Ei mene pitkään kun hän tulee kasvojani vasten, hieroo itseään oikein voimalla minuun, kaikki mehut valuvat pitkin poskiani ja maistan miehen edelleen Neidissä, hän on pannut Neitiäni oikein kunnolla, kuten miehen kuuluu, enkä sellaiseen pikkuisellani pysty.
Neiti siirtyy hieman, ottaa pikaisesti pikkuisen suuhunsa, sitten alkaa piiskaaminen, saan kunnon iskuja palleille, pikkuisen varrelle. Lopulta kipu saa sen laskemaan ja Neiti napsauttaa  siveysvyön siihen, tätä ei sitten muuten enää tarvita, mies on kuulemma tulossa aina tarvittaessa uudestaan hän sanoo.



Että tällainen fantasia tällä kertaa, en kyllä ihan äkkiä tätä olisi valmis kokeilemaan, vaikka onkin mielettömän kiihottava. En sitten tiedä Neidistä, kiihottaako häntä, mutta ei ilmeisesti hänkään ole tällaista valmis kokeilemaan. Mutta fantasiathan ovat vain kivoja, ja sellaisina osa niistä onkin hyvä pitää, eikös?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti