sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Roolileikki


Olen tässä pariin otteeseen katsellut näitä juttuja mitä löytyy roolileikeistä, ja jotenkin ne alkaneet kiinnostaa. Eli siis sellainen että asettaudutaan aivan toiseen rooliin, kun itse on. Esimerkiksi poliisiksi joka kuulustelee pidätettyä, ja siitä sitten edetään osittain sovitun kaavan mukaan, unohtamatta tietenkin kiiman ja halujen tuomaa vientiä;)

Keskustelin Neidin kanssa aiheesta ja hän oli ensin hieman hämillään, mutta kun muutaman esimerkin annoin, niin täysin yllättäen hän kiihottui kovastikin ajatuksesta, ja ei siinä mitään, mutta kun ajatus minkä heitin oli se että hän joutuisi olemaan se alistettu puoli, niin se yllätti minut. Pakko sanoa että positiivisesti, sillä minussa kuitenkin elää sellainen ns. switch tyyppi, eli pidän molemmista rooleista.

No kuitenkin alkoi molempia aihe todella paljon kiinnostaa, ja sellainen leikki jossa ollaan siis ulkomaailmassa ja touhutaan periaatteessa kaikkien nähden.  Vaikkakin pyritään olemaan niin, ettei kukaan näe, ainakaan emme niin toivo, olisi noloa alkaa selittää tilannetta ulkopuoliselle;) Jonkinasteinen suunnitelma siis ainakin minulla on jo, aika tarkkakin oikeastaan, mutta en sitä liikaa tahdo Neidille vielä paljastaa. Pääsuunnat hän siis tietää mutta ei kaikkea, ja niinhän sen kai pitääkin olla?

Asiat mitä meillä tuli mieleen on, että miten pitää pokka ja pysyy roolissa? Tosin ei kai se haittaa jos välillä naurattaa ja meinaa tulla ulos, sitten katsotaan jos pystyy jatkaa, ja jos ei niin sit ehkä toisella kerralla. Tosin nyt on valittuna sellainen leikki, ettei ainakaan Neidin tarvitse kauheasti puhua, koska hän enemmän omaa eläytymistään epäili.

Sitten tuli mieleen myös se että tällaisessa leikissä on varmaankin aivan ehdottomasti oltava turvasana, koska ainakin tämä meidän ensimmäinen ajatus on sen verran erikoinen ja raju että jotenkin se on voitava laittaa selkeästi poikki. Me ei muuten sellaista ole sovittu, johtuen lähinnä siitä että toinen kyllä on tähän mennessä kuullut jos sanoo ei, tosin suukapulan kanssa on sitten ollut jotain taputtelujuttuja sovittuna.


Nyt ottaisimme todella mielellämme vastaan kokemuksia ja vinkkejä vastaavia leikkejä varten. Ehkä sitten jos saamme omamme toteutettua, niin kerromme siitä tosiaan täällä yksityiskohtaisen selostuksen. Ehkä jopa kuvituksen kera ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti