tiistai 19. maaliskuuta 2013

Melkoista pohdintaa

Tuli tässä tänä aamuna mieleen kun taas katselin Neidin pyhimmästä ihanaa kuvaa, että on sitä jotenkin jännästi kieroutunut varmaankin :) Aamulla kuulin häneltä kuinka hän oli nauttinut illalla sen ihanan sileästä tunteesta ja saanut 3 orgasmia, tai niin hän luulee, kun kuulemma se nautinto saa hänet niin sekaisin ettei tiedä mistä yksi alkaa ja toinen loppuu, kolme ainakin hän sanoi.
Siitä aloin miettimään, miksi haluan itse olla ilman sitten, en tietenkään voi saada kun yhden kerrallaan, mutta silti. Hän nauttii orgasmeista ja minä en niitä saa ilman hänen lupaa, ja voin kertoa että sellainen turmeltu ei ole mitenkään verrattavissa oikeaan.

Mutta onko se oikeasti niin että tämä mitä häneltä pyysin on sitä mitä halusin? Siis orgasmien kontrollin antaminen hänelle, jopa häneen koskemisen ja sisäänpääsyn kontrolli on hänellä, hänellä on siis täysi valta meidän seksielämässä. Aikaisemmin yhdelle kommentoijalle kerroin että ehkä voisi miettiä asiaa toiselta kantilta, eli onko valta tosiaan sillä alistujalla. Hänen ehdoilla kuitenkin mennään, siis rajojen mukaan, tiedän että jos sanon etten tosiaan tahdo jotain niin ei Neiti minua siihen pakota. Vapaaehtoista tämä on, tiettyyn rajaan asti siis, nytkin tahtoisin laueta, mutta kun ei ole lupaa niin en sitä tee. (eli onko tää vapaaehtoista)

Mutta siihen kysymykseen että onko tämä oikeasti sitä mitä tahdon, niin pakko vastata että on. En tosiaan muista että olisin ollut näin kiimainen ja halukas häntä kohtaan missään vaiheessa ns. normiseksin aikaan. Enkä nyt tosiaan sano etteikö se hänen kanssaan olisi ollut haluttavaa ja loistavaa, vaan tämä on vienyt kiiman ja halun aivan toiselle tasolle. Ja uskon/tiedän että myös hän sen myöntää, hänet on tietyllä tavalla tämä valta minuun hullaannuttanut, ja hän tekee itselleen orgasmin melkein päivittäin, tai useita. Ei sitä tapahtunut ns. normiseksin aikaan.

Miksi sitten en runkkaa kun kerran en ole vyössä nyt, vastaus on yksinkertainen, haluan olla Neidin luottamuksen arvoinen ja olla hänelle hyvä alamainen. Tämä kuulostaa ehkä siltä mitä kiimoissaan kirjoittelee, mutta on siinä vankka totuuden siemen ja alan oikeasti olla sitä mieltä, ja olenkin hänelle sanonut että tuskin vie pitkään kun tämä johtaminen siirtyy hiljalleen seksin ulkopuoliseenkin elämään. En ole mikään hissukka jota kukaan määrää, mutta uskon että tietyt asiat ehkä hänen valtansa alle siirtyvät ;)

Ihan esimerkkinä voidaan kertoa tästä kuinka "tosissaan" ollaan on se että meidän tulevana hääyönä minä en hänen sisäänsä tule. Näin minulle on kerrottu, saa nähdä miten sitten hänet tyydytän. Monet ehkä tässä vaiheessa saattavat miettiä että seuraava askel tästä on aisankannatus, eli että joku toinen häntä panisi, vaikka hääyönä. Minulle moinen ei käy, minua saa alistaa vain Neiti, ei kukaan muu. Ja tiedän tai ainakin luulen tietäväni että hän ei ketään muuta tähän touhuun tahdo. Ehkä todella pimeänä seksifantasiana moinen voisi olla kiihottavaa, mutta uskon että todellisuudessa sellainen ei vain mitenkään toimi/onnistu meidän kohdalla.

Sekava selostus tuli, mutta toivottavasti tästä joku edes saa jotain irti, ja ehkä herättää ajatuksia omasta halusta dominoida/alistua. Tai vaikka oikeasti hankkia sille omalle runkkarille se siveysvyö, uskokaa naiset teidän miehet runkkaa, ja tuon vyön kanssa heistä tulee aivan toisenlaisia sängyssä. Kuulin muuten joskus että kun on siveysvyössä ja harrastaa seksiä naisen kanssa, niin siinä nainen kokee millaista on lesboseksi, loputonta hyväilyä ja nautintoa, ei tiedä mistä se alkaa ja koska se loppuu, koska miehen laukeaminen lopettaa aina seksin ja kun sitä ei tule niin se vain jatkuu ja jatkuu kunnes nukahtaa toisen hellään syliin. Tai lattialle nuolemassa toisen pyllyä uneen :D

PS. mitäs mieltä olitte Neidin pyhimmästä, mielestäni se on kauneinta mitä nyt äkkiä tulee mieleen.



1 kommentti:

  1. Niin, eihän tähän voi ketään oikein pakottaa. Kuten missä tahansa seksissä (ja muutenkin elämässä), toisen kunnioitus on tärkein asia. En ollut aikaisemmin edes tiennyt koko "hommasta" enkä ajatellut olevani millään tavalla dominoiva tai siitä nauttiva, mutta kun siitä minulle kerrottiin ja ehdotettiin, olin kyllä heti valmis kokeilemaan ;) Lukitun ja minun suhde on aina ollut todella avoin ja se on varmasti osaltaan mahdollistanut tämän järjestelyn. Kumpikin luottaa toiseen ja uskaltaa löytää itsestään uusia puolia myös seksin eri osa-alueilla.
    Ja se, mitä meidän seksielämään tuli aikaisemmin, olin täysin tyytyväinen myös siihen. Mutta toisaalta nyt jos lukittu jostain syystä tulisi ehdottamaan, että lopetetaan tämä järjestely, niin sanoisin kyllä, että nukutaan yön yli ja mietitään huomenna uudestaan :D Mutta toki kunnioitan hänen toiveitaan ja päätöksiään!

    -Neiti

    VastaaPoista