perjantai 15. maaliskuuta 2013

Ideoita

Tässä hieman ajatuksia mitä mieleen on tullut, olen ehkä hieman hullu kun niitä tänne laitan, Neiti saattaa ne toteuttaa.

- 1 työntö neidin sisään ja sit takaisin lukkoon, 2 työntöä seuraavana päivänä ja sitten 3 jne. Montakohan päivää menisi siihen että laukeasi lopulta? 
- Sisäänpääseminen ja sitten joutuisi heti anelemaan takaisin lukkoon pääsyä, joutuisi oikein anelemaan pitkää lukitusta ja ilman tulemista takaisin lukkoon.
- Neidin pyllyn nuolenta, niin että hän siihen nukahtaa. Tämän ihanuuden olen joskus saanut kokea. mutta mielekästä se olisi saada tehdä useammin.
- Kaulapannan käyttö ja vain siihen sekä vyöhön pukeutuneena olo pitkään, vaikka yhteisen viikonlopun ajan. Tämä voisi siis olla sellainen pitkä sessio, missä toimisin Neidin täysorjana viikonlopun ajan, ties mitä kaikkea Neiti silloin voisi keksiä.
- Sen kuuleminen Neidiltä että tämä ei ole mitään leikkiä, se on mielettömän kiihottavaa.
- Myös se että Neiti ei ehkä koskaan enään anna minun tulla sisäänsä on mieltä kiihottava tunne
- Kymmenen avainta pussiin ja kerran viikossa saisi onkia yhden, jos se ei käy niin sitten seuraavalla viikolla uudestaan. Kuinkakohan pitkään siinä menisi että osuisi oikeaan?
- Oliskohan kokeilemisen arvoista sellainen että ei saisi ollenkaan koskea Neitiin, vaikka viikkoon. Joutuisi vain katsomaan kun hän nauttii, tai jopa ehkä vain kuulemaan sidottuna. Sitten ehkä saisi lisää lukitusaikaa anelemalla ehkä hieman häntä lipaista tai koskea rintoihin, kuinkakohan paljon sitä lukitusaikaa tulisi lisää viikossa, veikkaan että todella paljon. 

Nuo ensin mainitut tietenkin joutuvat odottamaan, koska seuraava sisäänpääsy minulla tulossa 16.6, ainakin tällä hetkellä se siltä näyttää. Tai siis sen on Neiti kertonut.

Tässä myös aika julmaa ideaa:


Eikä tämäkään huono idea olisi?

Tämä on jotenkin huumaavan kiihottava kanssa

2 kommenttia:

  1. En ihan käsitä, mistä saat kaikki nuo ideat, mutta kiitos kuitenkin vinkeistä ;) ehkäpä kaivat itsellesi kuoppaa :D Voin kertoa, että ainakin 1 ja 7 tulee käyttöön ;)

    -Neiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin eli tässä kävi just kuten pelkäsin, vai toivoinko, että Neiti näistä innostuu ja ottaa näitä käyttöön.

      Poista