keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Taukoa

Kiitoksia kaikille äänestäneille, lukitusta kesti sitten vain se kolmisen päivää. Neiti oli siis kiltillä päällä ja antoi minun tulla, tottakai sain siivota sotkuni hänen sisältään. Nyt oltu hieman tauolla asian kanssa, sairastumisten ja pienoisten ongelmien johdosta. Laite kaipaa hieman säätöä taas, kerää likaa pariin koloseen ja se aiheuttaa herkästi kutinaa, Neiti onneksi tämän ymmärtää ja käskikin sen poistamaan. Harmittaa aika tavalla toisaalta, kun kuitenkin siitä molemmat nauttivat. Ihme asia muuten sekin että kun nyt on hetken Neidistä erossa töiden takia niin tekisi pirusti mieli olla lukossa ja odottaa kotiinpääsyä ja uutta lukitusta ihan pirusti. Ihmisen mieli on kumma kun sitä itseään haluaa kiusata.
Varmaan tiedossa on sitten pidempää lukossa oloa kunhan kotiutuu, Neiti ehkä itse sitä voisi kommentoida. Tai luultavasti se pitää sen taaskin salassa, meillä ei ole siihen lähdetty että tietäisin etukäteen vapautumisen hetken, ja oikeastaan se onkin ollut ihan hyvä. 
Tosin kerran jouduin kylläkin anelemaan paria päivää lukitusta lisää, mikä oli aika hullun kiihottavaa ja outoa samalla, ja niin ihanan nöyryyttävää, sainhan sillä itselleni sentään panon pyllyyn.


4 kommenttia:

  1. Miltäs juhannus kuulostaisi? ;) Tai mitäs mä sitä sulta kyselen.. Avaimet on mulla!

    VastaaPoista
  2. Voin kertoa että kommentin luettuani kovenin;) Siitä voi sitten päätellä reaktioni, ja tosiaan Neidillähän ne avaimet on!

    VastaaPoista
  3. Pidät sitten näppis erosta siitä pienestä pilistä!

    VastaaPoista