torstai 14. helmikuuta 2013

Rauhallista ja pari linkkiä

Eilinen meni sitten ihan rauhassa, ei ihmeempää seksirintamalla. Pääsin lukosta irti pariksi tunniksi saunan ajaksi, saunan jälkeen lukitsin itseni nätisti ilman eri käskyä. Neidin vieressä oli ihana nukkua, ei ollut muuta välissämme kun teräksinen lukkoni, hän jopa kehui minua kun huomasi että olin sen laittanut päälle ilman eri komentoa, kuulemma ihanan tuntuinen hänen ihoa vasten. 

On aika jännää kuulla moisia kommentteja, jotenkin pelottavan kiihottavan ihanaa, ihan kuten tämä koko leikkikin on, tai leikki ja leikki, eiköhän tämä kuitenkin ole jotain enemmän kuin pelkkä leikki. Ainakin olemme aikaisemmin joskus todenneet että tämä nyt on vaan meidän suhde tällainen ja nautimme siitä molemmat, nyt tosin tauon jälkeen tämä lukitus vaatii ehkä hieman harjoittelua. Tosin Neiti on kyllä todella ihanan nopeasti taas omaksunut oman roolinsa, määräävänä sängyssä ja varmaan odotettavissa hieman tehtäviä sen ulkopuolellakin jälleen. 
Vaikka mitään suuria BDSM ystäviä emme olekaan, niin sänkyyn kuuluu kyllä piiska, raudat sitominen ja  pienimuotoinen kuritus muutenkin, sängyn ulkopuolella olemme kyllä kuin mikä tahansa pari, satunnaisia Neidin määräämiä tehtäviä lukuunottamatta ehkä.



Tuolta muuten löytyy se teksti mitä silloin aikoinaan luetutin Neidillä kun tätä touhua ehdotin, aika hyvä teksti mielestäni ja ainakin meillä Neiti otti heti kiinni tästä ja innostui touhua kokeilemaan.


Mielestäni hyvä aiheeseen liittyvä englanninkielinen blogi löytyy tuolta, tosin tuolla ei siveysvyötä käytössä, aika pirun kova itsekuri ukolla:


Tänään kuulemma saan hieman sähköä, eli tiedossa on sähköshokkeja antavien nänninipistimien sisäänajo, miltäköhän se tuntuisi jos ne kytkisi teräksiseen vyön renkaaseen? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti