sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Historiaa

Eli jos vaikka kertoilisi hieman taustoja tästä kivasta touhusta.

Kirjoittajana tässä nyt toimii suhteen mies, eli se lukittu puoli. Olemme alle 40 v, pariskunta ja tämä leikki alkoi meidän osalta 9 kk sitten. Minulla oli ennestään kokemusta ko. touhusta hyvin pikaisen kokeilun verran, joten omistin cb-6000 vyön.
Rohkaisin itseni kerran keskustelussa netin yli ja lähetin Neidille linkkinä netissä olleen asiallisen kirjoituksen aiheesta orgasmikontrolli. En nyt sitä muista mikä sen tarkka nimi oli, tai osoitetta. Mutta kuitenkin Neiti sen luki ja pienen hämmästyksen jälkeen suostui aloittamaan koemielessä touhun.
Tulin reissusta kotiin ja sain itseni siis lukkoon, sen kanssa touhuttiin jonkin aikaa, kunnes totesimme että pikkuiselle pippelille riittää mainiosti S-koon putkilo, joten sellainen tilattiin.
Sen kanssa touhu olikin mukavampaa, kun ei sojottanut niin paljon housuissa ja muutenkin oli napakampi tunne. Jonkin aikaa sen kera touhuttiin ja kivaa oli, kunnes 1 rengas hajosi ja jouduin siirtymään pykälää suurempaan, tämän kanssa sitten huomattiin CB-6000 sarjan ongelmat.
Sain itseni ulos siitä, ja pystyin jopa runkkaamaan itselleni se päällä jonkinmoisen orgasmin, putki mielestäni on siinä liian hyvän kontaktipinnan antava ja siis pystyy laukeamaan sen kanssa. Tässä vaiheessa sovimme että jätetään homma hetkeksi ja palataan ns. normaaliin. En saanut oikein mitään siitä enää irti kun tiesi että tarvittaessa voi tulla koska haluaa, ja sehän tähän hommaan ei kuulu.

Sitten tässä muutama viikko takaperin tilasimme yhteisen mietinnän jälkeen Uberkinkystä Attica mallisen rosterihäkin, ja sen kanssa tässä nyt kokeillaan taas. Häkki on tosin tällä hetkellä maalauksessa johtuen sen huonosta viimeistelystä, oli jäänyt hitsiaineet hapottamatta ja sain siitä allergisen reaktion, kun on tuota nikkeliallergiaa, joten kävin käskystä ostamassa pinkkiä maalia ja maalailen sitä nyt, lakkaus on tarkoitus suorittaa huomenna. Ja sitten kuivumisten jälkeen onkin jälleen lukituksen aika.

Neiti on tähän mennessä osoittanut olevansa todella ihana avaimenhaltija ja tuntuu innostunee taas viime kokeilun jälkeen lisää, taitaa siis tulla aika kivat oltavat minulle, orgasmit ainakin tulevat vähenemään varmaan todella dramaattisesti.

Ja niin sellainen että tähän mennessä on ennätys minulla 13 päivää lukossa, kuitenkin joku sitä kysyy, kuulemma menee rikki vielä helposti. Neidin orgasmiennätys on tällä hetkellä 9 päivässä.

Että sellaista nyt alkuun, palataan taas kun lukko maalissa ja napsahtanut kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti