keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Täällä taas

Hieman aikaa vierähti tuosta viime tekstistä. Mutta hengissä ollaan edelleen, kiirettä on pitänyt ja välissä hieman sairasteltukin. Jotakuta ehkä kiinnostaa miten se meni sitten se orgasmien määrä kun palasin kotiin? Muistelisin että Neiti tuli 6 kertaa ja minäkin sain tulla sitten kertaalleen. Eli oli Neiti tosi kiltillä päällä.

Tämän tapahtuman jälkeen en muista miten se orgasmien saaminen / antaminen on mennyt, mutta en kuitenkaan ole ollut lukossa päivääkään. En oikein osaa sanoa miksi, ehkä nämä kiireet ja halu keskittyä hieman niihin on ajanut siihen etten ole ollut lukossa. Kun kuitenkin todettiin että kun olen lukossa, niin illat tahtovat sitten väkisin mennä seksipuuhien parissa, on se jotenkin niin molempia kiihottavaa :D

Mutta kuitenkin on sänkypuuhissa säilynyt se että Neiti määrää ja parit kerrat olenkin jäänyt ilman, vaikka olenkin sisään päässyt, eli se alkuperäinen sisäänpääsy kielto ei sitten pitänytkään. Pakko myöntää että reissuissa sitä kiihottuu molemmat ajatuksesta ja suunnittelee kaikkea kivaa ja kiihottavaa, mutta kun tavataan suunnitelmat muuttuvat äkisti, ilmeisesti Neiti kuitenkin nauttii suuresti siitä pikkuisesta sisällään että oikeasti sitä sinne kaipaa. Mutta ei tämä mitenkään kuolemanvakavaa saa olla, kuten ei seksi muutenkaan. Meidän ehdoilla mennään ja mehän tästä asiasta teemme omanlaisensa.

Kiitoksia muuten kommenteista. Nuo puremisjutut vaikuttavat ihan kivoilta, mutta sitä että en saisi saada erektiota ei kuulemma Neitiä sytytä, päinvastoin hän tykkää siitä kun kiihotun ja hän sen näkee. Ja vaippajutut eivä kyllä ole meitä varten, muu alistaminen kyllä.

Niin ja eilen testattiin muuten sellaista Humbleria millä pallit saa lukittua, ja se estää nousemisen kontaltaan. Neiti tykkäsi siitä, kun oti pallini niin hyvin esille piiskattavaksi, ja ihanasti hän niitä piiskasikin. Jännä huomata kuinka hän tulee aivan märäksi, kun saa minua piiskata, vaikka en häneen koske mitenkään, hän aivan valuu kun on minua piiskannut, joten taitaa nauttia siitä suuresti.

Toivottavasti jaksatte seurata tätä, vaikka päivitystahti onkin hieman nykivää, yritän saada tuon orgasmitaulukon jotenkin täsmäämään. Pitää tosin Neitiä sitä varten hieman konsultoida, ja tiedä koska sitä taas lukko napsahtaa kiinni, luultavasti aika pian, ainakin niin luulen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti